In de zomer van 2015 (zwanger) ging ik naar de kvk om mijn bedrijf in te schrijven. Alle plannen en ideeën kon ik nu eindelijk werkelijkheid gaan maken. Veel websites heb ik gebouwd en minstens evenveel fotoreportages heb ik mogen verzorgen. Ik heb veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Trainingen, workshops en jaaropleidingen. Nu kan ik, 5 jaar later, wel zeggen dat ik trotse eigenaar ben van een echt bedrijf. Momenteel bouw ik wat minder websites, maar des te meer fotoshoots / reportages. Van newbornshoots tot afscheidsfotografie. Ik doe alles met evenveel liefde. En dat deel ik graag (uit).
Want wie jarig is traktaart trakteert. Ik wil daarom 5 fotoshoots weggeven waarbij je 5 foto’s cadeau krijgt. De precieze voorwaarden voor de actie lees je hieronder. Laat onder deze blog, op mijn social media (Facebook of instagram) of per e-mail weten dat je kans wilt maken op een fotoshoot en waarom jij deze graag wilt winnen. Als je dit iemand anders gunt, wijs hem of haar dan op mijn feestelijke actie.
De fotoshoot kan een zakelijke reportage zijn, een mooie portretfoto van jezelf, een loveshoot, een newborn of een zwangerschapsshoot. We maken er in ieder geval een gezellig moment van!
Laten we samen dit jaar feestelijk afsluiten!
Lees verder voor de actievoorwaarden:
  • reageer voor 30 september 2020
  • de fotoshoot vindt plaats in 2020 (datum vinden we wel)
  • de fotoshoot vindt plaats in de regio Arnhem
  • de fotoshoot duurt ongeveer een half uur
  • de winnaars krijgen persoonlijk bericht van mij
  • de foto’s mogen door mij gebruikt worden voor promotie-doeleinden
  • je ontvangt na de fotoshoot 5 bestanden in webresolutie (je mag zelf kiezen)
  • meer foto’s of hoge resolutie kun je bij mij nabestellen voor 15,- per foto
  • delen van deze actie mag ❤
  • felicitaties zijn ook welkom ?